Istoric

S.C. GRUP INDUSTRIAL FILLER SI PULBERI S.R.L. a fost infiintata in anul 2009, avand capital privat romanesc si ca principal obiect de activitate productia de filer de calcar (piatra sparta de calcar) de diferite granularitati. Inca de la infiintare, echipa de conducere a pus pe primul loc calitatea si seriozitatea in livrare a produselor fabricate.

Prima linie de productie filer de calcar cu o capacitate de 300 Tone/Zi a fost infiintata in Octombrie 2010. In acelasi timp, a fost data in folosinta linia de stocare de capacitate 300 Tone si rampa de descarcare filer de calcar de 25 - 30 Tone/20 minute.

Ca urmare a cresterii cererii si din dorinta de a satisface cerintele clinetilor, compania finalizeaza instalarea unei noi linii de productie in Septembrie 2011, in capacitate de 300 Tone/zi. In acelasi timp, se finalizeaza si o noua capacitate de stocare de 300 Tone si alte trei rampe independente de descarcare filer de calcar de 25-30 Tone/20 min.

Investitiile efectuate in ultimii ani au condus nu numai la cresterea capacitatii de productie dar si la garantarea livrarii produselor la timp. Dezvoltarea companiei a condus si la diversificare produsului finit, acoperind astfel toate cerintele pietei.

Recunoastere

"Economia noastra este rezultatul a milioane de decizii pe care le adoptam in fiecare zi referitoare la productie, economisire si, mai ales, investitii."
Dwight Eisenhower - despre economie Detalii